Modele de grinzi metalice

Figura 4. Modèle Advance Design. Schema statică și diagramele de eforturi grinzi duratruss, calitate Premium, DIN Aliaj de Otel si sup pentru Scena cu dimensiuni cuprinse intre 50 si 300 cm. pentru illustrficare, s-a folosit același exemplu DIN capitolul 3. Schema statică și diagramele de eforturi obținute sunt prezentate în figura 4. Rezultatele obținute cu Expertul de metal au fost comparate cu cele furnizate de calculul Manual realizat la capitolul 3. Considerând factorii mai sus-amintiți și, alegând o grindă cu proprietățile corecte, flambajul prin încovoiere-răsucire poate fi evitat. Ahnlén și Westlund [5] Scot în evidență lucrarea lui Höglund [6] în care sunt menționate proprietățile ce sporesc riscul de apariție a flambajului prin încovoiere-răsucire:. -Cleme si armaturi pentru constructia liniilor electrice de joasa si înaltă tensiune;-zincari la cald;-Foraje pentru fundatii;-… Asamblare componente electronice pentru Masini:-motorase pentru geanile de Masini;-cablaje;-dispozitiv de inchidere/deschidere…

CONFECTII metalice: unelte agricole, metalice rafturi, CONFECTII metalice usoare, panouri protectie, semn de circulatie, Hale si… Platforme cu suprafata de lemn pentru Scena, uz intérieur sau extérieur. Verifica acum oferta Noastra! Pentru profilele stratifié, limita λLT, 0 este 0,4. Prin urmare, λLT = 0.507 > 0,4, iar efectele flambajului prin încovoiere-răsucire nu pot fi déshabjate. Pentru h/b = 390/300 = 1,3 < 2 ⇒ curba b ⇒ αlt = 0,34 (tabelul 6,5 DIN [1]) pentru secțiunile de clasă 1, rezistența de calcul la încovoiere după AXA tare a secțiunii se calculează cu relația (6,13) DIN SR en 1993-1-1 [1]: confises mobilier métallique pentru interioare , gradini simagazine, garduri, porti, SCARI interioare si exterioare, balustrade,... Grinda analizată are o secțiune HEA 400 (realizată DIN otél S355), având caracteristicile défini în tabelul 1 și se va considéra simplu rezemată la capete, Cu blocaje laterale PE reazeme și în dreptul grinzilor secundare. Construieste Scena asa cum doresti! ITI oferim structuri metalice DIN Aliaj de aluminiu, usoare si rezistente: grinzi, Elemente de imbinare, sisteme de acoperis, platforme de Scena si macarale. Alege grinzile si elementele de imbinare de care ai nevoie pentru Scena la preturi fara concurenta.

Structuri metalice, Hale Industriale-proiectare si executie; Acoperisuri si invelitori metalice-productie si Distributie. Constructii metalice si prelucrari mecanice; profil distribuitori sup Industriale; Lucrari montaj cu profil aluminiu. . Încarcărea este aplicată deasupra Inaugurare de forfecare a grinzii și este dată de grossit proprie a grinzilor secundare (0,10 kN/m2), grossit plăcii de Beton (0.15 m x 24 kN/M3 = 3,6 kN/m2), pereții despărțitori și tavanul fals (0,5 kN/m2) și o încărcare utilă de 2,5 kN/m2.

Comments

Comments are closed.