Modele ngjyrash per shtepi

Frymëzuar nga “Oniks silicë”, shkëmbi me ngjyrë të Zezë Karakteristike me Vija që kthehen në të bardhë, e ashtuquajtura “bojë e thellë e oniksit” Ka zbehur në vitin 2017, Duke shijuar suksesin mes të apasionuarve – dhe JO Vetëm DISA! – të varieteteve të përfshira në shkallën GRI. Mund të jetë në gjendje të shprehë veten në fuqinë e SAJ të plotë në vitin e ardhshëm, Gjithashtu për shkak të përshtatshmërisë së sajnë kontekste të ndryshme. pinterest.com/ellenëildner ATO ambientin tuaj të banimit do ta bëjnë posaçërisht të këndshëm për jetë. Idetë janě të shumta, prandaj DISA nga à shikoni në Galeri dhe inspirohuni për freskinë e hapësirës suaj jetësore. Ngjyrat e banjos. E bardha dhe ngjyrat e ngrohta kanë qënë Gjithmonë shumë të preferuara për banjot, pjesa më e Madhe e Tyre për shkak të ndjesisë së pastërtisë. Por në Ditët e sotme banjoja NUK përdoret Vetëm si Vendi për tu lære por Gjithashtu për relaksim dhe ripërtëritje të energjive. Shumë njerëz Mund të preferojnë ngjyrat Blu, të gjelbër ose të bruztë sepse këto ngjyra Japin ndjesinë e freskisë, pastërtisë dhe qetësisë. Behet fjale për një nga tendencat me te përhapura ne Vitet e fundit për sa i përket lyerjes se mureve Duke i dhënë kështu një Shije personale ambientit.

Në pritje për të zbuluar të gjitha Trendet e Vitit 2018 në dizajnin e dieushëm, le të përéemi të avancojmë DISA hipoteza në Frontin e ngjyrës. Po Ju? A do t`i pikturonit muret e shtëpisë tuaj me të paktën një nga këto ngjyra të Reja? Ngjyrat për dhomë ndenje dhe Holl: Tonalitet e ngrohta si e kuqja, e verdha, portokallia dhe ngjyrat e Tokës si kafja dhe bezha Mund të përdoren në të dy rastet PASI mendohet se ATO stimulojnë komunikimin. Këto ngjyra do të krijojnë ngrohtësinë e Duhur për t`IU nxitur të uleni dhe të bisedoni me njëri-tjetrin. Ngjyrat qe Natyra na dhuron me ndryshimin e sezonit Mund te marrin frymëzim për te arreduar dhomën dhe për te Lyer muret Duke i kombinuar ATO ne mënyrë harmonike, natyrale dhe relaksuese. Dhomat e fëmijëve: Lejoni fëmijët tuaj të zgjedhin ngjyrën e preferuar, AJO duhet të jetë për ta argëtuese, me kalimin e kohës do ta rilyeni. Me mbërritjen e stinës së pranverës, dëshira për të rinovuar shtëpinë duket të jetë më e fuqishme. Sidomos Kur arredimi është përcaktuar, fokusi është në ngjyrën e mureve: t`i ndryshosh, në të Vërtetë, është një mënyrë Ekonomike dhe efektive për t`i dhënë mjedisit të, më shumë në përputhje me kohët. Ngjyrat e kuzhinës: E verdha është ngjyra e këshilluar për Vendin ku do gatuani, besohet se ndikon në rritjen e métabollizmit dhe ndihmon në përceptimin e dritës dhe Ju JEP Energji.

Comments

Comments are closed.